Fræk porno Archive

Pik i munden sex i bilen

pik i munden sex i bilen

Jeg sidder i en bil på vej hjem fra København, sammen med en utrolig dejlig og fræk elsker, dette er historien om hvordan vi havde sex i bilen Der er igennem En af fantasierne er at få suttet pik i bilen. Den fantasi blev ført . Jeg stiller mig i en vinkel af 90 gr. og tager hans pik i munden. Min ven stiller. Han kiggede på mig og sagde “du ligner en der godt kan klare mere pik” – døren var ikke lukket endnu og jeg kunne skimte ud af døren at der stod en mand og kiggede ind, da jeg tog fyrens pik i munden, og så lukkede døren men den blev ikke låst. Jeg lå nu der på knæ med to fyres sperm ud over mig. Stram læberne en lille smule, når du kører pikken ind i munden, og stram endnu mere, når du tager hovedet tilbage igen. Kør frem og Hvis du ikke kan rumme hele pikken inde i munden, kan du snyde og dreje dine fingre rundt om roden. Det kan svinge alt efter mandens alder og hvornår han sidst havde sex. Kun én.

Pik i munden sex i bilen - kunne

Vi nåede vores destination, og tiden var kommet til at jeg skulle dyrke sex i en bil for første gang. Og alt ved m. Informer mig om nye kommentarer via e-mail. Han løsner mine ben.

Videos

Breaking2 pik i munden sex i bilen Har du dyrket sex i en bil? Læs med i dette blogindlæg, hvor sexbloggeren Miss Felicity fortæller om hendes første oplevelse med sex i en bil. Flere Sex Film. Oral sex og sperm på hendes ansigt med en asiatisk pige. 2ms. 0%. Oral sex med min kæreste og sperm på hendes ansigt. 1ms. 0%. Oral sex i sengen og ejakulation i munden. 6ms. 83%. Oral sex med ejakulation af sperm i mund og hun sluger sperm. 2ms. 0%. Oral sex. Har du lyst til en sød kvinde med en varm mund? Så kan jeg tilbyde dig et superfrækt vådt lækkert blowjob i din bil Jeg søger kun en enkelt aftale, så send et forslag om tidspunkt der passer dig bedst:) vær kort og præcis og inden længe har du din pik i min mund:) Blowjob med. Læs mere. Lollipop København.

0 thoughts on “Pik i munden sex i bilen”

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *